Skip to content
Elov & Beny

Musik

Om Elov & Beny

Elov & Beny grundades 2008 och består av Mattias “Elov’’ Elovsson och Oscar “BenyKilenius. Duon har under 2022 satt sig på kartan som en av dom mest spelade artisterna i Sverige med 1 miljon lyssnare varje månad på Spotify. SommarplåganBubbel På Balkongen’’ tog dem till en 2a plats på topplistan både i Sverige & Norge med över 24 miljoner streamsSpotify och 1 miljon visningar på YouTube. Senaste låtenChevaFredaggick in som den 14e mest spelade låten i Sverige på releasedagen. Med de tidigare hitsen ’’Supa Sova Sex & Likes”, “Blåser Upp Till Grogg’’ ochKommer Över Dig’’ är Elov & Beny mer regel än undantag på Sveriges förfester – det utlovas alltid fest, svett, högt tempo och ett leende på läpparna. Duon har nyligen inlett samarbete med Sony Music och är aktuella i melodifestivalen 2023.    

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Elov & Beny. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Elov & Beny

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2