Skip to content
ELEINE
ELEINE

Musik

Om ELEINE

ELEINE grundades 2014 och är ett mångfacetterat, intensivt och mörkt symfoniskt metalband från Sverige – men framförallt en liveupplevelse utöver det vanliga.

ELEINE har släppt tre framgångsrika album (ELEINE, Until The End, Dancing In Hell) sedan 2015 – album vackert lyser upp deras sorterade och utsökt balanserade mörka blandning. Bandet driver sin högklassiga, teatraliska och filmiska stil till det yttersta – och manifesterar en atmosfärisk värld där mörk metal möter influenser från thrash-, black- och death metal på ett fängslande sätt.

ELEINE släppte sitt tredje fullängdsalbum “Dancing In Hell” mitt under pandemin som placerades omedelbart högt på försäljningslistorna och tog bandet till nästa nivå.

I januari 2022 meddelade bandet att de skrivit på ett avtal med skivbolaget Atomic Fire Records och medan de arbetar på nytt material till nästa album, kommer de att släppa en akustisk spin-off under 2022 – allt i äran av turnén “Acoustic Adventures” med Sonata Arctica där ELEINE är special guest under hösten/vintern 2022.

ELEINE

ELEINE

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka ELEINE. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Mynewsdesk

Bokningar
David Maloney
david.maloney@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka ELEINE

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2