Skip to content
Art Nation
Art Nation

Musik

Inga evenemang

Om Art Nation

Art Nation har sedan starten 2015 byggt upp ett imponerande CV och blivit ett av Sveriges mest omtalade hårdrocksband. Bandets grundare, Alexander Strandell och Christoffer Borg bestämde sig för att skapa något storslaget och snabbt har bandet blivit hyllat både i Sverige och Internationellt.

Bandet har blivit uppmärksammade för sina starka låtar och en energifylld liveshow där den folkkäre sångaren Alexander Strandell gör sig självklar som en av Sveriges och Europas bästa rocksångare.

Art Nation har emottagit enastående recensioner världen över för sin musik och fått flera nomineringar i GAFFA som ”Årets Live-akt” och ”Årets Svenska grupp”. Art Nation har delat scen och öppnat för band som Sabaton, Nightwish, Hammerfall, Europe, Smash Into Pieces, Amaranthe med flera. De har spelat på de största festivalerna i Sverige men också utanför Sveriges gränser.

Deras senaste album ”Inception” landade som ”årets bästa melodiska rockalbum 2023” på en av världens största listor i Louder Magazine.

 

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Art Nation. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
David Maloney
david.maloney@allthingslive.se

Art Nation

Art Nation

Booking Form All Things Live

Boka Art Nation

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2