Andreas Weise
Andreas Weise

Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Hans senaste singel heter “My Love Runs Deep” och hösten 2019 åkte han på sin första egna turné “NÄRA Andreas Weise”.

Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med nya låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan.

“My Love Runs Deep” är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl).

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Andreas Weise. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Andreas Weise

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2