Skip to content

Halva priset på konserter och föreställningar!

En upplevelse är något utöver det vanliga. Därför vill vi ta tillfället i akt och erbjuda dig exklusiva erbjudanden på några av våra utvalda föreställningar.

OBS! Begränsat antal – först till kvarn gäller. Erbjudandet gäller till söndag 27/11 kl: 10.00

 

50% - Räkhäst med Per Andersson

I Räkhäst får vi en inblick in i Per Anderssons hjärna – med allt vad det innebär. Vi kommer kastas rakt in i hans tankevärld och slängas mellan galna karaktärer, sketcher, kupletter och vilda infall genom en förstklassig humorkavalkad. 

Halva priset gäller på: 

50% på Eva Dahlgren

Efter 30 år i skivhyllan återvänder ”En blekt blondins hjärta” med Eva Dahlgren – ett hyllat, prisbelönat och historieskrivande mästerverk som gjort ett djupt avtryck i svensk musiksjäl. Nu är Eva Dahlgren ute på turné med “En blekt blondins hjärta – Vintage Tour”.  

Halva priset gäller på: 

50% - Weeping Willows och Lisa Nilsson

 “The Magic Is Real” sjunger Weeping Willows och Lisa Nilsson på låten som släpptes i oktober förra året. Men magin slutar inte där – den fortsätter när Weeping Willows och Lisa Nilsson beger sig ut på en gemensam julturné under namnet “Christmas Time Has Come”. En lyxig julturné i 12 svenska städer med många musiker, stråkar och blås!   

Halva priset gäller på: 

50% på Olof Wretling

Olof Wretling, känd från bland annat “Bäst i test”, “Mammas nya kille” och Klungan, är en av landets mest populära komiker och berättare. Nu är han ute på turné med Kaffet, hyllad av kritiker och publik runtom i landet.  

Halva priset gäller på: 

Villkor:

❄️Begränsat antal – först till kvarn!

❄️Köp senast söndagen den 27/11, kl: 10.00.

❄️Gäller endast på ordinarie priser (inte barnbiljetter el i kombination med andra erbjudanden).

❄️Rabatten gäller endast på nya bokningar och kan inte användas på redan köpta biljetter.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Som medlem i vår kundklubb får du våra nyhetsbrev med möjlighet att boka biljetter före alla andra, information om spännande biljettsläpp, videos och spellistor från våra artister och mycket mer.