Skip to content
Torbjörn Averås Skorup

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

Inga evenemang

Om Torbjörn Averås Skorup

Torbjörn har en bred erfarenhet av arbete med humor. Han har varit webbredaktör för Lajkat.se, programlett Humorn i P3, varit digital innehållsproducent på Bonnier Magazines & Brands och varit videojournalist på SVT nyheter.

Nu är han aktuell som manusförfattare, radiopratare, skådespelare och klippare – detta parallellt med sin blomstrande karriär som standupkomiker.

På sociala medier är Torbjörn känd för sina vardagliga iakttagelser och funderingar, men också sina många prisbelönta sketcher tillsammans med Johanna Nordström. 2018 var de nominerade till ”Årets video” på Guldtuben. Både 2018 och 2020 vann de dessutom ”Årets webbhumor” på Det svenska humorpriset.

Torbjörn agerade flygande reporter i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?” och syns frekvent som medverkande i olika humorproduktioner på TV.

Under 2023 har han varit ute på turné med “Torbjörns TV-program”, leder ett eget radioprogram på P3 varje fredag och släpper boken “Torbjörns våtrumslektyr” tillsammans med bokförlaget Forum.

Torbjörn kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Torbjörn Averås Skorup

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2