Skip to content

Rollspelsklubben tackar för sig med en sista (mega)show på Cirkus i höst 

Efter Rollspelsklubbens tvåhundra äventyr har det blivit dags för Isak Jansson att fokusera på nya projekt och låta podden vila. Därför bjuder han in till ett sista äventyr ett fantasy-rollspel inför publik som aldrig varit mäktigare! Välkommen till fyra timmar rollspel på Cirkus i Stockholm den 7 oktober. Självklart med en hemlig (och helt otrolig) lineup.  

Sedan starten 2017 har podcasten Rollspelsklubben levererat tramsig fantasy. Sveriges humorelit har blivit spelledda av Isak Jansson. Totalt tvåhundra äventyr av spelet Drakar och Demoner, tusentals timmar och massvis med lyssnare. Men allting har ett slut och nu är det dags för en sista show och ett sista farväl – där karaktärer ska dö! Äventyret som heter Death Ray går ut på att forna hjältar gästspelar sina sista stunder i livet. En hyllning till fansen och spelarna. Ett sista farväl. 

– Den första livekvällen var på Scalateaterns källare. Vi sålde 120 biljetter. Nu tiodubblar vi den mängden på Cirkus och jag får nypa mig i armen av förundran över publikens kärlek till podden och den massiva värld vi har byggt upp. Det kommer bli roligt men även lite känslosamt att lämna något som har varit en sån stor del av mitt liv under så lång tid. Men världen som vi har byggt måste nollställas om det ska gå att fortsätta och då tänker jag det är rätt tillfälle att gå vidare, säger Isak Jansson och avslutar:  

– Petter Bristav har från dag ett sagt att Rollspelsklubben har de bästa fansen. Jag håller verkligen med! Det är en skön samling galningar, en hemlig familj. Tack för den här tiden! Vi ses på Cirkus! 

Om Rollspelsklubben: 

Rollspel är en interaktiv saga. Spelarna styr sina rollfigurer genom berättelsen och en spelledare beskriver scenerna och bifigurerna agerar. Tärningar avgör huruvida spelarna lyckas eller misslyckas med sina handlingar. Det är improvisation. Det finns inget mål, det är berättelsen som är det centrala. En berättelse som alla runt bordet berättar gemensamt.    

Podcasten Rollspelsklubben startades av komikern Isak Jansson 2017. I den spelar komiker rollspel. Det blir alltså tramsigt och flamsigt och sällan helt rumsrent.   

  

Booking Form All Things Live

Boka Rollspelsklubben

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2