Skip to content
Lovad
Lovad

Musik

Inga evenemang

Lovad har med låtar som “Tills Vi dör” och “Vi gjorde vårt bästa” mottagits med miljoner streams. Hon har legat på Svensktoppen och fått hyllningar från hela pop-Sverige med en solid rotation på P4. Med top 50 placering i Sverige, viralen både hemma och i Norge så har hon etablerat sin plats på musikkartan. Lovad blandar hoppfulla melodier med personliga och träffande texter.

Lovad har under sin start uppmärksammats av flertalet musikjournalister, utnämnts till Stockholms Topp 5 av Sveriges radio, och tilldelades 2019 års STIM-stipendium för sitt musik och textförfattande.

Hon har bjudits in till de stora scenerna tillsammans med bland annat Plura, Mauro Scocco och Eric Gadd där man har kunnat se henne på allt från restaurangloungen till stora scenen på Liseberg.

Lovad var aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen 2021.

Lovad

Lovad

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Lovad. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Lovad

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2