Skip to content
Filip Dikmen

Influencer marketing

Komiker

Konferencier/moderator

“Flippa inte här XL” – Filip Dikmen återvänder för en sista uppgraderad kväll på Cirkus i Stockholm  

Våren 2023 såg föreställningen “Flippa inte här” dagens ljus för första gången – två utsålda föreställningar som sedan växte och blev en succéartad, slutsåld turné. Nu lägger Filip Dikmen, Kaeli Abdi och massa hemliga gästartister ytterligare en växel och bjuder på ett uppgraderat avslut med extra allt den 25 maj på Cirkus i Stockholm.   

– Detta blir en kväll där vi firar kulturer på alla sätt. Det är show fullmatad med musik, populärkultur, spännande profiler och segment som vi sammanför en kväll eftersom vi har sett att det är vad vår publik efterfrågar. Vi är så sjukt glada och tacksamma efter att ha träffat många av er ute i landet under turnén och vi vill avsluta ”Flippa inte här” med flaggan i topp. Gör er redo, för att det är publiken som tillsammans med oss styr föreställningen till en otrolig fest, säger Filip Dikmen.  

Förbered er på en kväll där kulturer möts, hemliga gästartister dyker upp, mycket igenkänning och interaktion med publiken. Självklart blir det även allvarliga diskussioner, skratt, dans och musik. En fullmatad, uppgraderad och förlängd show – med extra allt.  

Om Filip Dikmen

Han engagerar, bildar, underhåller och ger framförallt allt av sig själv i sina kanaler och till sina följare. Filips unika kombination av just humor och seriositet har blivit hans stora nyckel till framgång.

Filip har programlett flertalet liveevenemang och tv-program. Hans populära karaktär Suleyman har dessutom haft en egen serie på SVT. Förutom flertalet priser, bl.a. som ”Årets Instagram” på branschgalan Guldtuben så ligger Filip även år efter år som toppnamn på medieakademiens lista Maktbarometern, som en av Sveriges mäktigaste personer på sociala medier.

Filip är mycket mer än bara en populär ikon på sociala medier – han är en multitalang på flera områden. 2019 släppte han sin första låt ”Soga min fack” och 2022 lanserades Filips podcast ”Bete Dej” på Spotify.

Filip har varit programledare för Big Brother, skådespelat i ”Flykten till Östermalm”, medverkat i Lets Dance och SVT:s humorsatsning “IFS – invandrare för svenskar”. Han figurerar också frekvent som medverkande eller i diverse humorprogram på olika kanaler.

Filip kan bokas som konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, influencer marketing och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Filip Dikmen

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2