Skip to content
Vanliga frågor

Jag hittar inga lediga biljetter på webben, kan ni hjälpa mig att boka?

Vi bokar inte upp biljetter hos oss, men till de flesta av våra föreställningar går det även att köpa biljetter över telefon (oftast via lokala biljettkassor) och de kan lättare se vilka dagar det finns lediga platser på.

Får man byta/lämna tillbaka biljetter?

Nej, man kan tyvärr inte lämna tillbaka eller byta evenemangsbiljetter. På vissa produktioner tillåts dock byte av dag inom samma turné/föreställning. Maila till biljett@allthingslive.se för att se om byte av dina biljetter är möjligt. Glöm inte att uppge vilken föreställning du ska se och vad du har för bokningsnummer. Om byte är möjligt står kunden för biljettleverantörens bytes-/serviceavgift

Jag undrar hur jag får tag i biljetter/när konserten börjar/hur lång föreställningen är?

När det gäller en specifik konsert eller föreställning så hittar du svaret på de flesta frågorna om du går in på den enskilda spelningens sida. Du kan också kontakta spelstället direkt för mer information.

Är det säkert att köpa biljetter i andra hand?

Vi rekommenderar ingen att köpa biljetterna i andra hand, utan endast via auktoriserade biljettförsäljare. Andra hands-biljetter säljs oftast till ett högre pris än de är värda, och det finns ingen garanti att biljetterna är äkta. Från vår hemsida länkas du alltid vidare till auktoriserade biljettförsäljare.

Det står att åldersgränsen är 13 år, gäller det även i målsmans sällskap?

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller åldersgräns på konserter och det gäller även i målsmans sällskap. Detta för att det kan vara skadligt för barns hörsel att vistas på konserter med hög ljudvolym. Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, tex genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarnas hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Jag är ett stort fan av en specifik artist och vill gärna skriva en rad till honom/henne, kan ni hjälpa mig att förmedla det?

Det är alltid jättekul, både för oss och artisten själv, att de har fans som stödjer och uppskattar dem. Du skickar lättast ditt brev till info@allthingslive.se eller till vår postadress så ser vi till att det kommer rätt.

Jag är mycket intresserad av att arbeta på All Things Live Sweden, vart skickar jag min intresseanmälan?

Skicka din intresseanmälan till info@allthingslive.se och skriv tydligt i mailet vilken expertis/utbildning du har så ser vi till att det hamnar hos rätt person på företaget. Desto tydligare du är med vad du kan bidra med desto roligare tycker vi att det är att läsa din ansökan.