Skip to content

Inga evenemang

JA! Den kommer tillbaka! Den 15 juni bjuder vi tillsammans med Wine Mechanics och Budbreak in till en favorit i repris: Vinfestival!

Lite större och lite härligare! Vi tar med det bästa från 2023 och adderar mer musik, mer glädje och mer happenings på agendan! Hela gården fylls med mat, musik, vinbarer, fint snack och härlig stämning! Från scenen bjuds på inte mindre än FYRA konserter under dagen där Petter avslutar med en äppelträdgård i gungning.

Grindarna öppnar kl. 12.00 och redan från start kan ni botanisera bland mat och dryck från gårdens olika barer och foodtrucks. Bubbelbar, ostronbar, rödvinsbar.. vilken blir din favoritplats? Runt om på gården hittar ni Wine Mechanics & Budbreak som delar med sig av dryck, kunskap och fina historier kring vintillverkning. Med vinkuponger smakar och minglar ni er fram till er favorit!

Under dagen bjuds vi på konserter från: Nadja Evelina, Syster Sol, Reyn och Petter! Och självklart en favorit: Sveriges största vinprovning! Live från scen, med Petter & Kenneth från Wine Mechanichs.

Mingla, smaka på vin, njut av konserter, dela en flaska, ta något att äta, förkovra dig i vintillverkning och häng med oss hela dagen – den blir fin!

Agenda för dagen publiceras på hemsidan löpande.