Skip to content

Alice Stenlöf och Klara Elvgren presenterar “Vad Fan Hände Live” 

Två av Sveriges mest framstående influencers tar steget in i en ny dimension av underhållning när de gör premiär på scen och blir den första livepodden någonsin på en av Stockholms mest ikoniska platser: Sollidenscenen, Skansen.

I podden “Vad Fan Hände?” möts bästa vännerna Alice Stenlöf och Klara Elvgren bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer – kärleksliv, kändisskap, draman och obekväma sanningar. Podden blev snabbt en av Sveriges största och kammade hem det ärofyllda Guldörat-priset “Årets genombrott” år 2023. Motiveringen löd: “Med lika mycket ärlighet, humor och riv har de fångat lyssnarnas öron och blivit en självklarhet i vardagen för en enorm publik”.

Nu är det dags för tjejerna att för första gången möta sina följare live och bjuda dem på en storartad kväll på Skansens Sollidenscen den 23 augusti. Detta unika event tar livepoddformatet till en helt ny nivå – det blir en maxad sensommarkväll med show, festivalkänsla, hemliga gäster, musik, spännande samtal, överraskningar och en fantastisk solnedgång bakom den ikoniska scenen.

“Vi är så taggade på att äntligen få bjuda in våra lyssnare till sommarens bästa kväll! En livepodd på Sollidenscenen på Skansen har aldrig tidigare gjorts, och det finns ingen annan vi hellre hade velat göra det med än varandra. Vi kommer bjuda in alla till vår värld på Skansen den 23 augusti! Med festivalkänsla, foodtrucks och en maxad show på scenen vid solnedgången lovar vi en SÅ fet kväll!! Detta kommer bli magiskt och vi är så redo att dela denna kväll med er”, hälsar Alice och Klara.