Skip to content

Inga evenemang

All Things Live, Debaser Klubben och Ladieslove presenterar en oförglömlig klubbkväll med DJ-set från den internationella sensationen Skyla Tylaa och det dynamiska svenska DJ-kollektivet Ladieslove. Välkommen till en kväll fylld av DJ-set med en blandning av Amapiano, Afrobeat, Gqom, Afro House, Future Beats och mycket mer.  

Om Skyla Tylaa

Londonbaserade Skyla Tylaa har på bara tre år erövrat DJ-scenen och blivit en global erkänd kraft bakom skivspelarna. Från att ha finslipat sina färdigheter i sitt sovrum till att vara öppningsakt för Wiz Kids Made In Lagos Tour imponerar Skyla Tylaa med oförglömliga DJ-set på stora evenemang som Afro Nation i Portugal och Miami. Hennes expertis inom Amapiano och förmåga att skapa hypnotiserande högenergi-set – ofta tillsammans med talangfulla musiker på scenen – har gjort henne till en sensation med en helt unik ljudupplevelse. Gör dig redo att svepas bort med rytmerna när Skyla Tylaa intar scenen. 

Om Ladieslove

Stockholmsbaserade DJ-trion Ladieslove är ett dynamiskt kollektiv som är dedikerade till att visa upp nya talanger genom sina DJ-set och upplevelser inom musik, mode och konst. Deras noggrant utvalda musikaliska resor – med en lekfull blanding av Future Beats, Amapiano, Afrobeats, HipHop, RnB och mer – har gett dem möjlighet att öppna för stora namn som Beyoncé & Jay Z på Friends Arena och DJ:a världen över. Upplev deras livliga atmosfär och passion för musik när de tar över skivspelarna!

Säkra din biljett nu för en kväll som garanterar pulserande beats, magisk energi och unika ljudupplevelser!  

  • Datum: 10 februari
  • Ålder: 18+
  • Tid: 23-03