Skip to content
Planet Giza

Inga evenemang

Planet Giza till Bar Brooklyn den 28 februari 2024  

Montreal-baserade trion Planet Giza, bestående av Rami B, Tony Stone och DoomX, kommer att inta scenen på Bar Brooklyn den 28 februari 2024. Deras mångkulturella bakgrund och musikaliska influenser från Montreal förenar sig i en helt unik komposition – missa inte chansen att uppleva det live!  

Efter succén med “Added Sugar” 2019 och ett framträdande på Montreals internationella jazzfestival har framgångståget rullat vidare för Planet Giza. Deras musikaliska produktion har till och med nått The Tonight Show med Jimmy Fallon under ett framträdande av GoldLink. 

År 2021 släppte de den hyllade EP:n “Don’t Throw Rocks At The Moon”. Dess ledspår “When the Moving Stops” fick stor uppmärksamhet och ledde till Planet Gizas första egna konsert i London. År 2022 följde de upp med ytterligare en framstående EP – “You Don’t Understand” och nu är de aktuella med albumet “Ready When You Are”. 

Publiken på Bar Brooklyn kan förvänta sig en oförglömlig kväll när Planet Giza tar med sig en bit av Montreals musikaliska mångfald till Stockholm. 

Support: Scoobz