Skip to content

Inga evenemang

Petter firar 25 år som artist på Mosebacke med stjärnspäckade gästartister

I augusti fyller artisten Petter 25 år – och självklart ska det firas! 22–26 augusti öppnar Petter säsongen på Mosebacketerrassen och bjuder in till fyra storslagna kvällar med grymma gästartister.

Sedan skivdebuten “Mitt sjätte sinne” släpptes den 26 augusti 1998 har Petter – utöver att fortsätta leverera musik i världsklass – byggt ett mindre imperium med sina färdigheter som författare, sommelier, krögare, konstnär och föreläsare. Han har släppt 15 skivor, vunnit Grammispriser, valts in i Swedish Music Hall of Fame, utsetts till Årets talare, givit ut tre böcker och belönats med antingen guld eller platina för majoriteten av alla skivor han släppt.

Nu står det klart att 25årsfirandet äger rum på Mosebacketerrassen mellan den 22 och 26 augusti i sommar. Artisterna som gör Petter sällskap dessa otroliga kvällar kommer att avslöjas vid ett senare tillfälle.

–  Jag har pratat om många olika platser där jag vill fira mitt 25årsjubileum och till slut landat på min egen bakgård: Mosebacketerassen. Som sjätte generationens Södermalmare känns det helt rätt, säger Petter och avslutar: Hela min karriär har varit en bergochdalbana med mycket minnen och speciella stunder. Detta kommer bli känsloladdade dagar – jag vill framföra så mycket, men också med fantastiska artister och vänner som jag fått äran att arbeta med under hela min karriär. Jag är väldigt tacksam inför det faktum att så många vill dela de här kvällarna med mig.

 

………………………………………………………………………………………………..

Vinfestivalen gästar Petters 25årsjubileum den 26 augusti

I augusti fyller artisten Petter 25 år och det firas under fyra kvällar på Mosebacketerrassen i Stockholm. Förutom otroliga konserter med Petter och gästartister adderas även Vinfestivalen den 26 augusti – med pizzor från populära Lilla Napoli i Falkenberg och spännande hantverksviner från Budbreak. Välkommen till en fantastisk sensommardag med mat, dryck och musik!

Om Budbreak

Budbreak är Petters vinimport som har stort fokus på viner från norra Italien, men de importerar även vin från många andra länder och regioner. En lång rad av Budbreaks producenter kommer att finnas på plats för att servera och prata om sina viner under Vinfestivalen på Mosebacke.

Om Lilla Napoli

Populära Lilla Napoli i Falkenberg gör ett unikt besök i Stockholm under Vinfestivalen! De serverar sin tolkning av Pizza Napoletana och ingen annans. “Vi vet själva inte en enda pizza i Neapel som är exakt som vår, kanske finns det eller kanske inte. Huvudsaken är att vi rör oss inom det ramverk man kan kalla pizzan för Napolitansk, och det gör vi med råge.”

Biljetter till Vinfestivalen går att köpa som ett separat tillägg till konsertbiljetterna men även som separata biljette