Skip to content

Inga evenemang

Måndagsvibe gör premiär på scen bjuder in till en enda liveshow på Cirkus i höst 

Hanna Friberg och Lovisa ”Lojsan” Wallin från succépodden ”Måndagsvibe” bjuder in till liveshow den 23 september på Stora Cirkus i höst! 

“Måndagsvibe” är en av Sveriges största podcasts (den andra största kvinnliga) med över 100 000 unika lyssnare per avsnitt. I podden får du följa med Hanna och Lojsan när de delar med sig av sina liv – högt och lågt, ofiltrerat och ärligt om allt vad gäller dejting, vänskap och förhållanden. Allt från pinsamma historier och starka åsikter till att lösa lyssnarnas problem. 

Efter fyra års poddande vill de nu träffa sina följare live och bjuda in dem på en ordentlig fest. Anekdoter och skvaller som tidigare blivit bortklippt ska nu avslöjas, tjejerna kommer grillas av publiken (och kanske andra?) och trogna poddlyssnare kommer känna igen både segment och gäster från podden. Det utlovas en liveshow med extra allt!  

 – Vi har länge väntat på den här dagen. Vi bestämde tidigt att om vi ska göra en liveshow så ska det ta mig fan vara en av dom bästa showerna man sett… och nu står vi här och ska äntligen upp på scen och för första gången få träffa alla våra lyssnare, hälsar Hanna och Lojsan.  

Förbered dig på en oförglömlig kväll och chansen att komma Hanna och Lojsan närmre. Det blir roliga och djupa samtal, dans, överraskningar och fest. Välkommen till “Måndagsvibe liveshow” den 23 september – helt ocensurerat, 100% live.