Skip to content

Inga evenemang

Veronica Maggio och Miriam Bryant fortsätter samarbetet över sommaren – åker ut på gemensam Sverigeturné

Det lär väl knappast ha undgått någon att två av Sveriges största popdrottningar, Veronica Maggio och Miriam Bryant, inlett ett samarbete kring nyligen släppta Under någon ny. En låt som hyllats unisont i media och som i skrivande stund genererat nära 1 miljon streams samtidigt som den utsågs till Veckans P3-Hit och Veckans Hitvarning på RIX FM. Nu avslöjar duon att de förlänger sitt samarbete och åker ut på gemensam turné med start den 29 juli i Göteborg, Slottsskogsvallen. Biljetterna släpps på fredag den 17 februari kl. 10:00 via luger.se och allthingslive.se.

”Efter att ha skrivit musik ihop, slagits, hånglat, stressat, pratat, sjungit, firat en vinst och en förlust, varit svartsjuka, imponerade och stöttande, är vi fan helt redo för turné ihop. Det blir garanterat det mäktigaste vi båda gjort. Vi kommer inte att spela efter varandra, utan samtidigt. Det kommer bli alla superlativ i världen på så många sätt. Kom dit så fattar ni”, säger Veronica & Miriam.

I samband med singelreleasen den 10 februari bjöd duon och regissören Jonas Åkerlund in till ett 30 minuter livesänt musikaliskt drama. Där de framförde egna och varandras låtar, för att avsluta kvällen med den storslagna duetten Under någon ny. Med andra ord, en försmak av vad vi kan förvänta oss av stundande turné som består av sju stopp och sträcker sig hela vägen från Skellefteå i norr till Borgholm i söder.

Miriam Bryant och Veronica Maggio har under sin tid i rampljuset blivit två av Sveriges största artister och mest älskade liveakter. Under 2022 var de ute på varsina omfattande turnéer med slutsålda arenor runt om i Skandinavien och i sommar väntar alltså en gemensam turné med stopp på några av landets mest älskade sommararenor. Där kommer de bjuda på helt unika konsertkvällar, med sina två otroliga låtkataloger i ryggen kommer de alltså att uppträda på scen tillsammans.