Skip to content

Inga evenemang

Hemliga Klubben ger er FESTHALT 100% – på turné i vår!  

Hemliga Klubben består av låtskrivarna Adéle Cechal, Mattias Jonsson och Gustav ’Påsen’ Gällhagen. Sedan gruppen bildades 2018 har de hunnit släppa två EP:es och debutalbumet ’Tills alla glömt oss’ som rosades av Jan Gradvall och gav bandet en nominering som årets nykomling i 2021 års Rockbjörnen. 

De lekfulla texterna ihop med energin i soundet för vidare arvet från akter som Familjen, Den Svenska Björnstammen och Veronica Maggio. Bandet har utöver den egna musiken skrivit låtar till bland annat Myra Granberg, Felicia Takman, Petter och Molly Sandén. 

Hemliga Klubben har turnerat flitigt sen start, till en början som förband till akter som Bob Hund och Thomas Stenström men främst på egen hand. 2022 gjorde bandet rubriker då turnéavslutningen blev tvungen att avbrytas efter bara några låtar på grund av att publiken höll på att få dansgolvet att rasa in. Våren 2024 väntar både ny musik och nya liveframträdanden. 

-Vi är tagg på större venues och att få se lite nya städer och folk. Publiken kan vänta sig lite ny musik men också såklart en hel del klassiker, och som vanligt – ös! Den här gången ser vi ut att äntligen ha råd att bo på hotell och slipper sova i bilen, det känns peppt, hälsar Hemliga Klubben.