Skip to content

“Flippa inte här” med Filip Dikmen sätts upp på Rival i Stockholm 

Filip Dikmen säger hejdå till YouTube och bjuder in till ett stort avskedskalas för sina följare på Rival i Stockholm den 1 april. Välkommen till “Flippa inte här” – en föreställning med Filip Dikmen och vänner. Biljetter släpps den 24 februari klockan 11:00!

Filip Dikmen har 275 000 följare på YouTube. Men efter sex år är det dags att säga hejdå till kanalen. Nu vill han samla alla som följt honom genom åren och bjuda på ett stort avskedskalas på Rival i Stockholm. Med sig på scen har han bekanta ansikten som gästat kanalen genom åren – nämligen Madde, Kaeli, Birre och Daniel. 

Har tidigare undvikt egen liveproduktion eftersom jag känt att det varit svårt att anpassa mig till min breda publik. Efter att jag gick in väggen fick jag en tankeställare och bestämde jag mig för att sluta anpassa mig lika grovt och istället omringa mig av de människor som jag är väldigt nära. Då kom idén om en show där jag och mina närmsta gör allt vi gjort på sociala medier framför en publik vi vet förstår oss, hälsar Filip Dikmen och fortsätter: 

– Det blir inte längre underhållning där jag känner att jag underhåller en publik utan istället en upplevelse där vi alla har roligt tillsammans. Jag är supertaggad på denna nya resa och det ska bli otroligt kul att själv få skratta.  

Förbered dig på mycket igenkänning och interaktion med både Filip och hans vänner, följt av allt ifrån allvarliga diskussioner till överraskningar, skratt, dans och musik. Det blir en fullmatad show med extra allt – en hyllning och ett tack till Filips följare.