Skip to content

Edvin Törnblom sätter upp showen Bögen är lös (i magen) och åker på Sverigeturné 

Bögen är lös (i magen) är en humoristisk showmonolog där Edvin Törnblom skildrar hur det har varit att växa upp som bög och människa under 00-talet. Vi får se absolut allt från dragshow med Ebba Busch till nummer om att förvirrat försöka hitta sin plats i en värld fylld av galningar. Fanns det homosexuella vikingar? Vad är egentligen en tokkärring? Och varför har Edvin en godispruta under sängen? Det och mycket mer i Bögen är lös (i magen).   

Precis som Lady Gaga ville bli skådespelerska innan hon blev artist ville Edvin Törnblom bli scenman innan han blev författare. Våren 2022 släppte Edvin boken “Bögen är lös” och nu står det klart att han sätter upp föreställningen Bögen är lös (i magen) en extravagant frigörelse och en hyllning till Gunilla Persson, Paris Hilton, Britney Spears, alla fag hags och tokiga kvinnor som format Edvin till den han är.  

– Jag skrev en bok men i mitt huvud skrev jag ett manus till min liveshow. Det här är en föreställning som frigör mig som människa, kastar mig ut och får mig att visa vad jag kan för världen. Som outbildad dum 90-talist ger jag svar på livets stora frågor, hälsar Edvin.  

Förbered dig på en storslagen show där humor, drag, musik och dans blandas med ärliga berättelser, Oprahs “Aha! Moments” och Kishti Tomitas “Halleluja-moments”.  

Bögen är lös (i magen) har premiär den 26 oktober på Rival i Stockholm och åker sedan vidare på Sverigeturné!