Skip to content
Vita Bergen
Vita Bergen

Musik

Vita Bergen är artistprojektet från multiinstrumentalisten William Hellström och brukar kallas för en svensk undergroundsuccé – fast i hög fart på väg vidare från underground. Med långt över 100 spelningar på den europeiska indiescenen, toppade albumlistor, globala samarbeten med Google och Apple, P3-guld nominering samt med internationella storfestivaler i ryggen har Vita Bergen gjort resan från pojkrummet till indiescenens finrum långt utanför Sveriges gränser.

Förbered er på full fart. Vita Bergens senaste två spelningar var på Eurosonic-festivalen i Holland och ByLarm-festivalen i Oslo, en vecka innan pandemin bröt ut. Sedan dess har det ställts in och ställts in.

Nu är det dags för livefavoriterna Vita Bergen igen.. Och det blir julshow. Vita Bergen, indieprojektet som varit på flertalet svängar i Europa, spelat i New York, Los Angeles, hunnit med en Asienturné samt släppt det välmottagna albumet ”Another Day In Paradise”, varit nominerade för P3 Guld och gjort samarbeten med Google, Apple etc.

Vita Bergen

Vita Bergen

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Vita Bergen. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Vita Bergen

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2