Skip to content
Veronica Maggio
Veronica Maggio

Musik

Inga evenemang

Om Veronica Maggio 

Veronica har sedan debuten 2006 höjts till skyarna av journalister och fans och nått otroliga kommersiella framgångar med sina sju kritikerrosade album – samtliga multi-platina. Hon har slagit rekord på Spotify med över 1 miljard streams och är därmed den första artisten – någonsin – vars låtkatalog på svenska når den magiska milstolpen. Veronica Maggio var Sveriges fjärde mest streamade artist på Spotify under 2022.

Under hösten 2021 släpptes första delen av hennes sjunde album ”Och som vanligt händer det något hemskt” som bland annat innehåller hitsinglarna “SE MIG” och “Varsomhelst/närsomhelst”. Våren 2022 släpptes kapitel 2 som gjorde albumet komplett. Därefter följde en fullspäckad turnésommar där hon bland annat var ett av årets stora namn på Lollapalooza i Stockholm. Framgångssagan följde sedan Veronica utanför landets gränser då hon under hösten spelade för 10.000 besökare i ett slutsålt Spektrum i Oslo.

Under våren 2023 kickar Veronica Maggio igång sommaren på Evenew vid Universitetet i Stockholm – två kvällar förvandlas till en minifestival med artister som Avantgardet, Jackie Mere, Linn Koch-Emmery och Kasino.

I början på 2023 inledde Veronica Maggio ett samarbete med Miriam Bryant som resulterade i den mästerliga låten “Under någon ny” – en låt som hyllats unisont i media och som genererat nära 1 miljon streams samtidigt som den utsågs till Veckans P3-Hit och Veckans Hitvarning på RIX FM. Det står även klart att duon förlänger samarbetet med en gemensam turné i sommar.

Veronica Maggio

Veronica Maggio

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Veronica Maggio. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

 

Booking Form All Things Live

Boka Veronica Maggio

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2