Skip to content
TUAI

Musik

Om TUAI

Bakom maskerna på artistkollektivet TUAI gömmer sig några av Sveriges mest etablerade låtskrivare. Bandet (som maskerar sig för att låta musiken stå i centrum) debuterade för åtta år sedan med sina dansanta festlåtar och gör nu en storslagen comeback med ännu stökigare sound och fullt fokus på fest.  

I början av juni släppte de singeln “Hon vill ha mig” och på midsommarafton släpptes den uppföljande singeln “Igelkott” en upptempo-låt med ett nostalgiskt sound. Låtarna nådde en miljon streams på bara fem veckor. I juli släppte de låten “Motorola” som blev den tredje låten för sommaren. Just nostalgi är ett ofta förekommande inslag i TUAIs låtar även senaste singeln “Disco” kastar lyssnaren tillbaka till skoldans och dekadens. 

Förvänta er att höra och se mycket av TUAI framöver!  

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka TUAI. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

TUAI

Spotify

Booking Form All Things Live

Boka TUAI

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2