Skip to content

Tommy Körberg – Grand Finale

Sveriges största röst tar ton igen och gapar denna gång efter riktigt mycket – nämligen allt! I showen Grand Finale sammanfattar Tommy Körberg sin unika musikaliska karriär och låter oss följa med bakom kulisserna i sitt omsusade och händelserika liv.

Vad viskade Astrid Lindgren i Tommys öra? Hur var Hasse å Tage som festfixare? Hur kunde Tommy vakna mitt i en ABBA-video? Grand Finale är en svindlande show som bjuder på en resa kantad av musikaler, skandaler och schlagerfinaler.

Ackompanjerad av 8 virtuosa musiker bjuder Tommy Körberg på sina saftigaste musikaliska milstolpar från mer än ett halvt sekel. Grand Finale ger även publiken möjlighet att upptäcka en mer ödmjuk, entusiastisk och tacksam person, bortom rubrikernas karikatyrer. En man som helt enkelt är glad över att stå på en scen igen och göra det han är bäst på – sjunga så att det berör.

 • Manus: Calle Norlén
 • Regi: Roine Söderlundh
 • Föreställningen är 1 h 40 min lång
 • Recensioner

  “En storslagen final. Men också början på något nytt.” – Aftonbladet

  “Historieberättare med pondus och hjärtat på rätta stället”– SvD

  “Slagkraftig, snabbtänkt och spirituell”
  – DN

  “Han som fortfarande – sjuttitre år in – sjunger – oh yes, s j u n g e r – som få. Vilken afton!”
  – Per Sinding-Larsen

  “Det var bland det bästa jag upplevt på 84 år”– Bosse Parnevik

  Tommy

  Körberg

  Pressbilder
  Mynewsdesk

  Booking Form All Things Live

  Boka Tommy Körberg

  Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

  1/2