Skip to content
Tilde De Paula Eby

Om Tilde De Paula Eby

Tilde är en av Sveriges absolut mest populära programledare. I grunden är Tilde journalist och hon syns i TV-rutan som programledare. Tilde har lett (och leder) program såsom Nyhetsmorgon, Let’s Dance, Hela Sverige Bakar, Spårlöst och När & Fjärran, Efter 5, Tildes talkshow och många fler.

För sina insatser i Nyhetsmorgon utsågs Tilde av svenska folket till Årets Kvinnliga Programledare 2016 och 2017 på Kristallen. Med tusentals direktsända timmar i ryggen, personligt engagemang och smittande utstrålning är Tilde även en mycket efterfrågad moderator, konferencier och debattledare utanför TV-rutan.

Tilde har även varit programledare i radio, skrivit en rad krönikor samt två böcker: ”Gummimammor, plastpappor och bonusbarn: Handbok för styvföräldrar”, 2012

och ”Tiden läker inga sår”, 2015.

Med stor värme, charm och energi leder Tilde både program och evenemang. Hon har bland annat lett stora galor som Polar Music Prize och Tillsammans mot Cancer.

 

Booking Form All Things Live

Boka Tilde De Paula Eby

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2