The Mamas
The Mamas

The Mamas fick sitt stora genombrott och vann svenska folkets hjärtan när de tog hem vinsten i Melodifestivalen 2020 med låten ”Move”. Med sina kraftfulla röster, enastående utstrålning och härliga energi har dessa leading ladies – Ash Haynes, Loulou Lamotte & Dinah Yonas Manna – intagit en självklar plats på den svenska musikscenen.

Sedan vinsten i Melodifestivalen har The Mamas hunnit med att toppa svenska Singellistan, Spotify Topp 50 och Svensktoppen, gjort succé på TikTok, haft stora radioframgångar, fått miljontals streams, uppträtt i både Allsång på Skansen, Idol, Lotta På Liseberg och för Kronprinsessan Victoria på hennes födelsedag. Hösten 2020 släppte de sin debut-EP ”Tomorrow is waiting”, där de varit med och skrivit merparten av låtarna. De har också släppt en jul-EP ”All I want for December”, där de bl.a. gör en engelsk tolkning av julhiten ”Tänd Ett Ljus”. Hösten 2021 släpper gruppen ännu mer musik. Singlarna ”Sun go down” och ”That’s ok” är en försmak av EPn som släpps i november.

2021 medverkade The Mamas återigen i Melodifestivalen där de blev framröstade som folkets tvåa. Det betyder pallplats tre år i rad om man räknar in vinsten med Johns Lundvik 2019. Och det är historiskt!

The Mamas

The Mamas

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka The Mamas. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka The Mamas

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2