Skip to content
THE GEMS

Musik

Om The Gems

The Gems är bandet som startade 2023 och som redan tagit rocksverige med storm. I januari 2024 släpptes debutalbumet Phoenix som direkt tog sig upp på 3:e platsen på albumlistan i Sverige och nådde höga placeringar även i Europa och USA. The Gems består av Guernica Mancini på sång, Emlee Johansson på trummor och Mona “DeMona” Lindgren på gitarr och bas. Bandets sound är en blandning av klassisk rock med en modern touch.

Under sina många år som prominenta medlemmar i bandet Thundermother har de blivit enormt erfarna och rutinerade musiker, med många stora turnéer under bältet. Bland annat har de spelat på Wacken, Sweden Rock Festival, Copenhell och senast som förband till legendariska Scorpions på en två månader lång arenaturné i Nordamerika. Förbered er på en garanterat underhållande och energifylld show!

THE

GEMS

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka The Gems. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka The Gems

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2