Skip to content
Style Of Eye
Style Of Eye

P3 Guld- och Manifest-vinnaren Style of Eye är känd för sin förmåga att komponera stora hits och att skapa “ett vansinnigt röj- på dansgolvet. Han är aktuell i duon Galantis som kommit med bland anant världshitlåtarna -Peanut Butter Jelly- och -No Money-.Style Of Eye, eller Linus Eklöw som han egentligen heter, har ända sedan barnsben har han haft ett stort intresse för musik och som 15-åring började han producera, remixa och skriva musik både åt sig själv och andra artister.2009 fick han priset som Årets Dansartist på P3 Guld och Årets Dans på Manifestgalan för debutskivan “Duck, Cover & Hold-. Han har dessutom Grammis-nominerats för båda sina fullängdsalbum.2013 producerade och skrev Style Of Eye Icona Pops megahit -I Love It- som legat på topplistor världen över. Han släppte också dansgolvshiten “After Dark- med Tom Staar, radiohiten -Kids- med Soso och -Taken Over- med Rebecca & Fiona, som blev en av årets mest spelade låtar på P3 2013.2014 släppte Style Of Eye det efterlängtade albumet -Footprints-, som förutom -After Dark- och -Kids- också innehåller hits som -More Than a Lover-, -Louder- och -Love Looks-.Röster om Style of Eye live-Han är ett fullblodsproffs, taggad till tänderna med en snabbt smittande energi-*Sundsvalls Tidning, betyg 4 av 5-Det är ett vansinnigt röj, omöjligt att stå emot eller stå still till-Joyzine, betyg 4 av 5

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Style Of Eye. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

PressbilderPressbilder

Booking Form All Things Live

Boka Style Of Eye

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2