Skip to content
Stiftelsen

Musik

Om Stiftelsen

Svenska texter, jordnära rockmusik, punkig energi. Ett gäng samspelta barndomskamrater. En frontfigur som är känd från ett helt annat sammanhang. Så beskrevs Stiftelsen när de albumdebuterade med ”Ljungaverk” för fyra och ett halvt år sedan.

Medlemmarna är fortfarande desamma, liksom det grundläggande konceptet: att sjunga ärliga svenska texter och att inte krångla till det i onödan, utan lita på låtarnas inneboende styrka. Skillnaden är att de i dag är ett av landets absolut största rockband.

Deras lyssnarskara är enorm: singeln ”Vart jag än går” är i dag tio gånger platina och har streamats över 50 miljoner gånger. Totalt har Stiftelsen streamats 170 miljoner gånger vilket i streams motsvarar trippel platina i albumförsäljning.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Stiftelsen. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
David Maloney
david.maloney@allthingslive.se

Stiftelsen

Stiftelsen

Booking Form All Things Live

Boka Stiftelsen

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2