Skip to content
Silvana Imam
Silvana Imam

Musik

Inga evenemang

”She Raps and Sweden Listens” var rubriken i ett detaljerat New York Times-porträtt om henne nyligen. Silvana Imam är unik. Hon tvingar dig verkligen att lyssna, ta ställning, hon är inte en artist som lämnar publiken likgiltig. Hon är ett tickande bomb i ett land där ”lagom” är ett av de viktigaste orden. Hon är inte här för att behaga eller kompromissa, hon är här för att ifrågasätta och skriva om den svenska historien. Ett uppdrag som kräver rätt person, men ingen anledning att oroa sig – Silvana har det som krävs. Vilket blir oerhört tydligt när du ser henne på scenen, där hon kan agitera, informera och trösta som få andra.

Om den första showen på hennes senaste turné skrev Aftonbladet att ”…närvaron är så intensiv, beatsen så explosiva och basgångarna så effektivt nedkokade att inget mer behövs”.

Silvana Imam har bland annat vunnit en Grammis för Årets Artist, P3 Guldgalans pris Guldmicken för Årets Liveakt och Musikförläggarnas Pris för Årets Textförfattare. Dokumentärfilmen om henne fick 2017 en Guldbagge för Årets Dokumentär. I juli 2019 öppnade hon Roskildefestivalens största scen.

Silvana Imam

Silvana Imam

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Silvana Imam. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Johan Lindqvist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Silvana Imam

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2