Skip to content
Shima Niavarani
Shima Niavarani

Musik

Att Shima Niavarani är en mångsysslare av hög rang är inte direkt någon hemlighet. Förutom att vara en briljant skådespelerska är hon även en enastående låtskrivare och sångerska. Det visar hon upp i nya låten –Like A Stranger, som framfördes i tv-programmet Moraeus med mera i SVT.

– Like a stranger är ett anthem för den svagare. En som blivit nerslagen och reser sig upp. En underdog som blir sin egen vita riddare. Jag förstod snabbt att det var en James Bond-låt, jag ville få fram dramatik, melankoli och något bombastiskt – så jag tog min polare Pedram som är orientalisk violinist och skrev ett interlude till honom och därefter fyllde jag på med vänner ur Sthlm Strings som fick fylla på i refrängerna. Den här låten tog skitlång tid att spela in, det är mycket detaljer i ljudbilden – om man lyssnar noga så finns det ett ställe i bryggan som är ett knatterljud där jag spelat in när jag spelar med suddgummiänden av en blyertspenna mot en snusdosa. Jag letade länge efter ett ljud, och försökte förklara för Nille genom att knacka på snusdosan med pennan, tills jag fattade att det var snuset och pennan som var dom rätta instrumenten. Det är en ganska rolig kontrast mot det övriga noga arrangemanget och svulstiga pukorna, berättar Shima.

Like A Stranger släpps på den egna labeln Heroshima Records/distribution Record Union, och under hösten 2017 kommer det en fullängdare. All Things Live säger grattis till singelreleasen och välkomnar Shima Niavarani in i familjen då vi fått den stora äran att företräda hennes livebokningar.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Shima Niavarani. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Shima Niavarani

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2