Skip to content
Salem Al Fakir
Salem Al Fakir

Salem Al Fakir debuterade 2007 med det hyllade albumet -This is Who I Am-. Albumet sålde platina och vann fyra grammisar. På sistone har Salem al Fakir bland annat gjort musik med Madonna, Avicii och Axwell Ingrosso.I mars 2009 kom den efterlängtade uppföljaren -Astronaut-, även den hyllad av både publik och kritiker.Senaste guldsäljande skivan -Ignore This- kom våren 2010 och innehåller bland annat jättehiten -Keep on Walking- som blev 2010 års mest spelade svenska låt på radio. -Ignore This- är Salem Al Fakirs tredje skiva och kom till under en sällsynt kreativ höst, då Salem skakade av sig alla förväntningar och återvände till debutplattans kravlösa lekfullhet. Samtidigt är utvecklingen enorm – Salem har gjort sin dator till främsta låtskrivarpartner och hans låtskrivartalang har fått syntpop i blodet – -Ignore This- pulserar av elektronisk upptäckarlusta!Salem har de senaste åren gjort flera uppmärksammade samarbeten med Hans Ek och Radiosymfonikerna på Berwaldhallen i Stockholm. Han har också spelat med Göteborgs Symfoniker, Malmö Operaorkester, Jönköpings Sinfonietta och uppträtt på Dalhalla tillsammans med Gävle Symfoniorkester de två senaste somrarna.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Salem Al Fakir. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Johan Lindquist
johan.lindqvist@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Salem Al Fakir

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2