Robin Paulsson

Komiker

Talare

Robin Paulsson är en av våra mest folkkära och underhållande programledare och komiker. Han debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.

Robin, med sina träffsäkra skämt och professionalism sätter guldkant på ert evenemang och ni kan alltid räkna med underhållning i världsklass.

Robin har varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både och är kanske också känd för den stora publiken för sina Zlatan-imitationer och framförallt för sin medverkan som programleadare tillsammans med Sanna Nielsen i melodifestivalen.

Men allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow, Robins, som hr varit ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå i många år.

Just nu är Robin superaktuell  i det underhållande faktaprogrammet ”Fråga Lund” i SVT.

Booking Form All Things Live

Boka Robin Paulsson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2