Skip to content
Renaida
Renaida

Renaida föddes i Tanzania och flyttade vid fyra års ålder till Nyköping med sin svenska adoptivmamma Helen. När de flyttat till Nyköping märktes det tydligt att Renaida var full av musik. Redan i förskolan var hon den som hördes mest av alla barn.

Renaida karakteriseras av en fängslande och kraftfull röst, påtaglig karisma och ett smittsamt skratt. Första gången vi såg henne var i Idol 2016 som hon följde upp med en finalplats i Melodifestivalen 2018.Efter succén i Mello med ”All the Feels” 2018 har hon släppt 4 singlar, varav den senaste ”Ett andetag i taget” den 3 jan 2020. (framförde på Cancergalan 6/1 på SVT) kommer med flera nya singlar på svenska under 2020.

Renaida

Renaida

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Renaida. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Renaida

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2