Skip to content
Renaida

Musik

Om Renaida

Renaida karakteriseras av en fängslande och kraftfull röst, påtaglig karisma och ett smittsamt skratt. Första gången vi såg henne var i Idol 2016. Två år senare medverkade hon i Melodifestivalen med låten ”All The Feels” som tog henne till final. Renaida har efter det börjat skriva eget material och singeln ”Ett andetag i taget” skrev hon efter att ha fått sitt cancerbesked 2019. Hon framförde låten på Cancergalan som sändes på SVT i januari 2020.

Renaida har också medverkat i musikalen ”Äventyret Aladdin” och i TV4’s ”Stjärnornas Stjärna”, där hon visade sin musikaliska bredd genom att behärska genres som exempelvis opera, latin och rock. Hon har haft mindre skådespelarroller i bland annat ”Säg att du älskar mig” och i Netflix-serien ”The Playlist”.

År 2023 är Renaida högaktuell i SVT:s nya TV-serie ”Fejk”, där hon har huvudrollen. Fejk är ett TV-drama som handlar om unga tjejers identitet och levnadsvillkor. Hon har med två egna låtar i serien, singeln ”Flyga högt” är ledmotivet. Under våren har vi sett henne göra succé i Let’s Dance, där hon snabbt blev en tittarfavorit när hon visade på otrolig danstalang och oemotståndliga charm. Under sommaren blir det fokus på musiken, blandat med TV-inspelningar och gig.

Renaida

Renaida

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Renaida. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Renaida

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2