Skip to content
Pontus Bjernekull Mörner

Influencer marketing

Komiker

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Pontus Bjernekull Mörner

Pontus är en multientertainer inom musik, humor och skådespel. Med karaktärer som till exempel Mehmet, Roffe och LOV1 blev han snabbt ett känt namn inom den svenska humorsfären. 

Bandet LOV1 startades som en parodi på HOV1 men fick snabbt stora framgångar att själva bli ett seriöst band med över 88 miljoner streams och utsålda turnéer landet över. Bland topplåtarna finns “Bästis Festis” som nådde fjärdeplatsen på Topp 50, “Sexcigg” som nådde sjätteplatsen. Albumet “Profeterna på Balkongen” nådde en imponerande niondeplats på Topp 50. Sommaren 2023 beger sig bandet ut på ännu en maxad sommarturné. Pontus har även gjort musik på egen hand i sin karaktär Mehmet där han bland annat gjorde hitlåten “Göre före Money” som nådde plats 20. 

Pontus har en unik talang att kunna göra olika karaktärer. Hans kanaler på YouTube och Instagram är några av de snabbast växande med 128 tusen följare på YouTubekanalen Fiveish och 182 tusen följare på Instagramkontot Karaktärer. Videon “Göre före Money” blev den 3e största videon på YouTube i Sverige år 2019. 

Pontus har även medverkat i två säsonger av SVT:s program Streams med Lilla Al Fadji, där han både skrev manus och skådespelade. 

Pontus kan bokas som skådespelare, manusförfattare, komiker, musikakt, för influencer marketing och övrig medverkan i film/tv. 

Pontus

Lov1

Boka Pontus Bjernekull Mörner

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2