Skip to content
Peg Parnevik

Musik

Inga evenemang

Peg Parnevik gjorde en storslagen entré in i musikbranschen redan 2016. Popartisten klättrade direkt till andra plats på Svenska singellistan med sin debutsingel “Ain’t no Saint”, nominerades till en Grammis för “Årets låt”, vann P3 Guld för “Årets Rookie 2017” och har idag – med hitsingel efter hitsingel – samlat ihop långt över 80 miljoner streams på Spotify.

I början av 2019 bildade hon duon “GAMMAL” tillsammans med Pontus Pettersson, och på bara ett litet antal år har Peg etablerat sig som trovärdig och yrkesmässig musiker. Karriären har hittills gått spikrakt uppåt och allt talar för att den kommer fortsätta åt samma håll – det här är bara början för Peg.

Popsångerskan och låtskrivaren Peg Parnevik debuterade med dunder och brak i början av 2016 när hennes debutsingel “Ain’t No Saint” tog över de svenska listorna. Kort därefter belönades hon med utmärkelsen Årets Nykomling på P3 Guld och nominerades till en Grammis för “Årets låt”. Idag har hon – med hitsingel efter hitsingel – samlat ihop över 120 miljoner streams.

I början av september 2021 överraskade Peg sina fans med att släppa den känslosamma balladen ”Somewhere Without Me”. Uppföljningen kom en månad senare med låten “My Name” – en låt om att ha starka åsikter om någon man egentligen inte känner. Nu är hon aktuell med sin andra EP “What They’ll Say About Us” – en 6-spårig samling låtar som bjuder på öppenhet, ärlighet och en stormvind av alla de känslor och sinnesstadier som Peg gick igenom under skapandeprocessen.

100+ miljoner streams, en grammisnominering, en P3 Guld-utmärkelse, 4 turnéer och en ständigt växande fanskara. 

Peg Parnevik

Peg Parnevik

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Peg Parnevik. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Peg Parnevik

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2