Patrik Larsson

Komiker

Talare

Patrik Larsson är inte bara standupkomiker utan också en mästare på karaktärshumor. Med sin otroliga talang inom improvisation och imitation kan Patrik fånga vilken publik som helst.

Patrik Larsson är en väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år. Hans humor är varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Patrik bygger mycket av sin komik på alla hans olika galna och populära karaktärer – vilket skapar igenkänningshumor i sin bästa form!

Han ser lite fullifan ut och får en som publik att undra, vad kommer härnäst? Svaret är, ytterligare ett skratt. Patrik arbetar ofta tillsammans med de största komikerna och uppträder regelbundet på Sveriges standup-scener. Han har även lång erfarenhet som skådespelare inom TV, teater och film.

Mest känd är Patrik för sin karaktär Karsten Torebjer – Psychic medium, det galna danska mediumet. Under de senaste åren har han, som Karsten, haft två bejublade och helt utsålda Sverigeturnéer, varit med i åtskilliga tv och radio-program och fått en guldskiva för hans låt “Vem är du?” Karsten är extremt populär på sociala medier, med 100.000-tals fans.

Karsten finns att streama på SVT Play & på Netflix.

Ni ser även Karsten live i vinter på humorturnén “Humorkalaset Christmas” som han gör tillsammans med kollegorna: Ann Westin, Christoffer Nyqvist och Johan Glans.

Patrik har under åren även medverkat i flera andra stora tv-produktioner som t.ex. Morgonsoffan SVT, Cirkus Möller (Tv4), Extra extra (TV3), Raw Comedy (Kanal5), Stockholm Live (SVT), Kvarteret Skatan (SVT), Johan Falk, Familjen Rysberg (SVT), Sommaren med släkten (Viaplay, TV3), Gåsmamman (C More, TV4 ) m.m.

Booking Form All Things Live

Boka Patrik Larsson

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2