Moonica Mac
Moonica Mac

Moonica Mac spåddes 2020 vara Sveriges nya stjärna på musikhimlen och 2021 är året som hon befäster sin status. Under sommaren ger hon exklusiva spelningar i landet och tillsammans med bland andra Thomas Stenström, Daniel Adams-Ray och Melissa Horn medverkar Moonica Mac i årets omgång av TV4:s Så mycket bättre.

Moonica Mac släppte sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” 2019 och har sedan dess skapat sig en alldeles egen plats på den svenska musikscenen. Hennes röst liknas inte sällan vid en modern Monica Zetterlund och hennes musik har beskrivits som en blandning av Lana Del Rey och Cornelis Vreeswijk.

Många har tröstats av Moonica Macs trollbindande stämma. Med textrader lika enkla som träffsäkra visar hon sina lyssnare till det vackra i vemodet. Hon påminner om att det finns en styrka i att vara sårbar och att vi inte är ensamma med alla våra känslor. Med låtar som ”Till slutet av augusti”, ”Ibland” och ”Alaska/All aska” har hon nått miljontals lyssningar på Spotify och om sägnen stämmer, sägs det att ingen som möter hennes toner lämnas oberörd.

Moonica Mac

Moonica Mac

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Moonica Mac. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se>

Booking Form All Things Live

Boka Moonica Mac

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2