Skip to content
Messiah Hallberg

Komiker

Konferencier/moderator

Om Messiah Hallberg

Han har medverkat i TV-program som ”Roast på Berns”, ”Let’s Dance”, ”RAW Comedy Club”, ”Ballar av stål” och ”Comedy Fight Club”.

Som skådespelare har han medverkat i serier som ”Stockholm-Båstad”, ”Finaste familjen” och sina egna serier på SVT – ”Messiah – Frälsaren” och ”Messiah – för Sverige i tiden”. Han har också hunnit med att ta fram flera framgångsrika podcast, till exempel “Geniförklarat” och “Freakshow”.

Messiah var i flera år programledare för morgonshowen på radiostationen NRJ som sedan övergick till podcasten “The daily Messiah”. Han var även programledare för satirprogrammet “Svenska nyheter” på SVT.

År 2017 korades Messiah till ”Årets manliga komiker” på Svenska Standupgalan. Han har sedan dess kontinuerligt turnérat med flera soloföreställningar.

Messiah kan bokas som standupkomiker, konferencier, programledare, skådespelare, radioprogramledare, och för övrig medverkan i film, tv och radio.

Booking Form All Things Live

Boka Messiah Hallberg

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2