Skip to content
Malin Christin

Musik

Om Malin Christin

I maj förra året debuterade Malin Christin som artist med låten “Salt i såren” tillsammans med Myra Granberg. Malin är däremot långt ifrån en nykomling på musikscenen – hon har hunnit arbeta som låtskrivare med både svenska och internationella artister med fokus inom Europa, USA och Asien. Hon är bland annat en av låtskrivarna bakom succélåten Je Me Casse i som var Maltas bidrag i Eurovision Song Contest. När hon väl började skriva till sig själv hittade hon sitt uttryck i möteslandet mellan modern svensk pop och alternativ R&B.

För ett år sedan kom debutsingeln “Lika barn leka bäst” som följdes upp av låtarna “Vem e du” och “Basic” som släpptes våren 2021. Strax därefter gästade Malin Christin William Segerdahls låt “Utan mig” och Finess låt “Andas”. I oktober 2021 kom hennes debut-EP “Kär i kärleken” – en EP om att vara kär i illusionen och blunda för verkligheten. Resultatet blev ett poppigt, utelämnande och ärligt minialbum med målande texter. I februari 2022 gjorde hon debut i Melodifestivalen med låten “Synd om dig”.

Malin

Christin

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Malin Christin. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Malin Christin

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2