Skip to content
Macky
Macky

Musik

Macky har på kort tid hunnit streama över 23 miljoner gånger på Spotify med låtar som platinasäljande Vinterdepress, guldsäljande Lagen och Vacay med tillhörande musikvideos som idag har närmare 8 miljoner visningar på Youtube. Macky fortsätter nu med att släppa nya singeln TESLA som gästas av en av Sveriges just nu mest streamade rappare – Einár.

I ett musikklimat som är mer direkt än någonsin – och vägen till framgång på manga sätt kortare – har framför allt Sveriges unga, hungriga rappare gjort stor succé genom att tonsätta många unga svenskars verklighet med mörka rader och starka melodier. En av dem är Macky, som med sin första officiella singel “Vinterdepress” satte sitt namn på den svenska hiphopkartan.

Macky

Macky

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Macky. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Jonas Pernholm
jonas.pernholm@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Macky

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2