Skip to content
Linn Koch-Emmery

Om Linn Koch-Emmery

När man lyssnar på Linn Koch-Emmerys musik upplever man hela känslospektrat. Självförtroende och sårbarhet kolliderar i hennes råa indierockskapelser, som speglar hennes inre värld och skapar en plats för total trygghet och hängivelse. Sedan debut-EP Waves från 2018 har Linn Koch-Emmery etablerat sig starkt på indiescenen med sitt ärliga och talangfulla berättande. År 2021 följde hon upp med den Grammis nominerade debutplattan Being the Girl.

I maj 2024 släppte hon sitt andra album Borderline Iconic, producerat av Pete Robertson, medgrundare till The Vaccines (som även arbetat med Beabadoobee, Clairo och Crawlers). På detta album utforskar Linn både sitt inre och en uppväxt präglad av ångest och antidepressiva läkemedel, samtidigt som musiken alltid har varit en väg ut. Borderline Iconic har uppmärksammats av stora publikationer som DN och Rolling Stone samt regelbundet spelats på P3. Linns framgångar har tagit henne på turné till Tyskland, USA, Storbritannien och Mexiko, där hon bland annat har varit förband till Liam Gallagher, samt uppträtt med långvariga vännerna Los Bitchos och spelat på festivaler som Roskilde, Bestival, Way Out West och Sommer Am See.

Linn Koch-Emmery

Linn Koch-Emmery

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Linn Koch-Emmery. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Rickard Nilsson
rickard.nilsson@allthingslive.se

Boka Linn Koch-Emmery

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2