Skip to content
Linn Koch-Emmery
Linn Koch-Emmery

Musik

Sedan debuten 2017 har Linn Koch-Emmery snabbt etablerat en självklar plats på den internationella indiescenen. Nu har hon släppt sitt debutalbum Being the girl, som är ett lysande exempel på hur modern indierock kan låta 2021. Albumet, som gavs ut den 7 maj 2021, består bl a av hyllade singlarna Hologram Love, Linn RIP, Blow My Mind och Hard To Love, som alla fått stark radiosupport i Sverige, Norge, England och USA.

”För mig har låtskrivande alltid handlat mer om känsla än finess. I min värld är den bästa låten en plats där man kan gråta och springa samtidigt, som balanserar på gränsen mellan eufori och ledsamhet. Det här albumet innehåller allt ifrån rättframma gitarrpop-låtar, personliga känslohål till rakt av dagboksanteckningar och mörk humor med ironi som ett slags försök till självdistans” – Linn Koch-Emmery

Being the girl är uppföljaren till EP’n Waves från 2018, som bland annat ledde till utmärkelsen Framtidens Artist av P3 och Koch-Emmery’s första Europaturné med över 60 spelningar. Being the girl kan betraktas som tonsatta dagboksanteckningar som återspeglar delar ur hennes liv – från det att hon som 12-åring började lyssna på amerikanska och brittiska 90-talsband, lärde sig sina första ackord på en lånad gitarr, och blev besatt av tanken att någon dag få spela på Wembley – till händelser från de senaste åren.

Linn Koch-Emmery

Linn Koch-Emmery

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Linn Koch-Emmery. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Linn Koch-Emmery

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2