Skip to content
Linn Koch-Emmery
Linn Koch-Emmery

Musik

Inga evenemang

Sedan debuten 2017 har Linn Koch-Emmery snabbt etablerat en självklar plats på den internationella indiescenen. Debutalbumet Being the Girl består bl a av hyllade singlarna Hologram Love, Linn RIP, Blow My Mind och Hard To Love, som alla fått stark radiosupport i Sverige, Norge, England och USA. 2022 nominerades hon till en Grammis i kategorin Årets Rock.

Being the girl är uppföljaren till EP’n Waves från 2018, som bland annat ledde till utmärkelsen Framtidens Artist av P3 och Koch-Emmery’s första Europaturné med över 60 spelningar. Albumet kan betraktas som tonsatta dagboksanteckningar som återspeglar delar ur hennes liv – från det att hon som 12-åring började lyssna på amerikanska och brittiska 90-talsband, lärde sig sina första ackord på en lånad gitarr, och blev besatt av tanken att någon dag få spela på Wembley – till händelser från de senaste åren.

Även om Koch-Emmery är fortsatt trogen allt det som tidigare kännetecknat henne är debutalbumet färgat av fler musikaliska influenser, vilket tar henne ett steg bort från den klassiska indierocken och ett steg närmre ett helt eget mer dynamiskt sound. Albumet innehåller gitarrdrivna poplåtar med stora refränger som Hologram Love och Blow My Mind, sköra och känslosamma Paralyzed, till Linn RIP och Dirty Words, som istället vittnar om mörk humor och självdistans.

Linn Koch-Emmery

Linn Koch-Emmery

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Linn Koch-Emmery. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
My Bergman
my.bergman@allthingslive.se

Inga evenemang

Booking Form All Things Live

Boka Linn Koch-Emmery

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2