Kristoffer Appelquist

Komiker

Talare

Kristoffer är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik.

Ni har sett honom i Parlamentet, På Spåret, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man, Raw, Mitt liv är ett skämt, Hårdvinklat och många andra underhållningsprogram de senaste åren. Han var även en av de fasta deltagarna i den senaste säsongen av ”Bäst i test” på SVT som ni fortfarande kan se på SVT Play.

Kristoffer har tidigare turnerat med standup-showerna ”Drömmen om Amerika” och ”Kristoffer Appelquist är DÖD”. Hans senaste turné var den helt improviserade föreställningen ”Frågornas Herre” där han lät publiken skriva ner frågor på lappar för att sedan svara på dem efter bästa förmåga på scen.

Just nu ser ni Kristoffer som fortsatta fabulös programledare i ”Svenska Nyheter” på SVT varje fredag. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut!

Booking Form All Things Live

Boka Kristoffer Appelquist

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2