Kristofer Greczula
Kristofer Greczula

Musik

Ibland dyker det upp artister som har allt: talang, hantverkskunnande, ”star quality” och en osviklig känsla för stil. Kristofer Greczula är en sådan artist. 2021 har varit ett händelserikt år för Kristofer med hyllade singlar såsom “Leaving You For Another”, “Change It” och senaste releasen “Hold My Heart”. Inom kort släpps ett efterlängtat debutalbum!

Kristofer har cirka 500 liveframträdanden i ryggen och har redan haft en hit i form av platinasäljande ”You’re Not Alone” och längs resan hyllat av många respekterade producenter och låtskrivare runt om i världen.

2021 blev året då allt föll på plats. Kristofer har hittat sig själv, rätt samarbetspartners och den integritet som präglar hans förebilder: ikoner som både kunde fylla dansgolv och beröra på djupet. Liksom Prince och Bowie – två av hans inspirationskällor, inte minst visuellt – har Kristofer en naturligt androgyn utstrålning. En svårdefinierad mystik och stilkänsla som väcker din nyfikenhet.

Musik handlar om att förmedla känslor och Kristofer vet hur man gör det. I likhet med ikonerna före honom har han konstruerat ett alldeles eget universum. Nu är han redo att bjuda in hela världen. I början av 2022 släpper han sitt efterlängtade debutalbum.

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Kristofer Greczula. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Kristofer Greczula

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2