Skip to content
Kristofer Greczula

Musik

Inga evenemang

Om Kristofer Greczula

Med debutalbumet ”Live and Let Live” presenterade sig stjärnskottet Kristofer Greczula. Känsloregistret var brett: från den euforiska livsglädjen i titelspåret, via den introspektiva, djupt berörande ”Leaving You For Another” till balladen ”Hold My Heart” där Greczula tolkade Björn Skifs monsterhit ”Håll mitt hjärta” – för första gången i engelsk översättning. Influenserna hämtades från ikoner som Prince och David Bowie, men slutresultatet  blev ett modernt album, mitt i samtiden och accentuerat av artistens extravaganta visuella uttryck.

Framträdanden på Allsång på Skansen och Grammisgalan, ett antal flitigt snurrande radiosinglar och en lång sverigeturné (bland annat som support till Mando Diao) etablerade Kristofer Greczula som både en storslagen hitmakare och en övertygande liveartist. Konsert för konsert, låt för låt, skapades band till en växande skara förtrollade lyssnare.

– Det är mycket känslor på plattan. Precis som i livet så går det upp och ner och det är så jag vill att det ska vara på mina livekonserter också. Du ska både bli jättelycklig men du ska också tillåtas landa och bli ledsen. Alla känslor ska få ta plats, berättar artisten.

Kristofer

Greczula

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Kristofer Greczula. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Kristofer Greczula

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2