Skip to content
Kompaniet

Podcasts

Inga evenemang

Kompaniet med Daniel Breitholtz, Vanessa Falk och Kristoffer Appelquist gör livepodd på Rival i Stockholm 

Kompaniet Podcast föddes under dramatiska omständigheter i Coronapandemins första år. Som en mysig och tramsig lägereld har vännerna sedan dess bjudit in lyssnarna på en stunds trevlig avkoppling – varje vecka, året runt. Nu är det äntligen dags att möta publiken – den 13 maj kommer de till Rival i Stockholm!

Kompaniet Podcast är en fristående fortsättning på podden ”Adam & Kompani” som fick sitt abrupta slut när Adam Alsing gick bort i Covid 19 under våren 2020. Vanessa och Daniel bestämde sig för att fortsätta podda i samma anda tillsammans med Kristoffer Appelquist på den tredje stolen.

När det nu äntligen är möjligt att hyra en teater och ställa till med livepodd så vill gänget passa på att förgylla kvällen med något som alla gillar – samtal om stort och smått, gästartister och några vändor avslappnad bingo.

– Vi har dom mest hängivna och engagerade lyssnarna som finns, att äntligen få träffa dom i verkligheten är så otroligt roligt! Först poddar vi lite och sen hänger vi kvar i baren och snackar lite skit. Vi är ju ändå familj. Välkomna, hälsar Kristoffer, Vanessa och Daniel.

Booking Form All Things Live

Boka Kompaniet

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2