Skip to content
Kodjo Akolor

Komiker

Konferencier/moderator

Kodjo Akolors standupföreställning “Lättkränkt och långsint” fortsätter i vår

Kodjo Akolors “Lättkränkt och långsint” gjorde succé när den spelades runtom i landet under september månad. Nu står det klart att turnén fortsätter i april 2024 – ännu fler städer ska få chansen att uppleva skratt, insikter och visdom (som kommer med åldern).

I “Lättkränkt och långsint” tar Kodjo med publiken på en resa genom hans liv – om en 40-årskris, tre barn och 16 år som underhållare. Trots allt roligt som Kodjo haft, har det inte varit enkelt och hans tid på denna jord har varit kantad av både succéer, misslyckanden och frustrerande situationer som han inte kunnat släppa.

-Är du lättkränkt och långsint som jag eller känner du någon som är det, så är detta den perfekta föreställningen för dig, hälsar Kodjo.

Om du saknat att höra Kodjo i radio och vill ha en underbar kväll att se fram emot – missa inte chansen att se “Lättkränkt och långsint”.

Om Kodjo Akolor

Kodjo har i hela 13 år varit en av programledarna för P3:s flaggskepp ”Morgonpasset i P3” med har hans sprudlande humör, nyfikenhet och snabba tunga fått trötta svenskar att piggna till på morgonen.

2015 var det tio år sedan den rutinerade komikern Kodjo Akolor gick upp på en standup-scen för första gången. 2015 var även året då han hade premiär för sin standup-show ”Brott mot jantelagen”. Den älskade komikern och programledaren för Musikhjälpen, P3 Guld och Morgonpasset i P3, Melodifestivalen gav sig ut i landet med en helt ny humorföreställning om att vi faktiskt ska tro att vi är något. På senare år kunde man även se honom med scenföreställningen “Jag, pappa?” skriven och regisserad av isländska Bjarni Thorsson och handlar om resan från att vara en helt vanlig människa, till att plötsligt bli förälder.

Föreläsning – Ljug så du tror dig själv

Kan vägen till framgång kantas av enorma misslyckanden? I föreläsningen “Ljug så du tror dig själv” berättar Kodjo om sin resa från obskyr medelsvensson till ett liv i offentligheten – en resa som innefattat allt från rasism och motgångar till karriär och framgång. Hur har Kodjo hanterat livets motgångar och hur tog han sig igenom dem? Föreläsningen bjuder på en hel del skratt, inspiration och insikter om nästa steg i livet – och att våga misslyckas.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
bokning@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Kodjo Akolor

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2