Skip to content
KLAUDY

Musik

Om KLAUDY 

Klaudy är 24-åringen från Göteborg som har haft musiken som en extra kroppsdel i hela sitt liv, från 10 års ålder visste han att det var musiken han ville syssla med som stor. Vi har sett honom i SVT:s Songland där han fick skriva låten “Svarta Moln” till Cherrie, och vi såg honom senast göra medial succé i Melodifestivalen där han framförde låten “För Dig”.

Parallellt med allting har han försökt han hitta sin egen stil och sitt eget sound, och tillsammans med Åke Olofsson från Den Svenska Björnstammen har han hitat hem musikaliskt. Samarbetet mynnade ut i hans debut-ep. “Jag vill att man ska uppleva min musik så starkt att den blir som ett soundtrack i människors liv. Den ska bli en del vid stora händelser som bröllop, dumpningar eller begravningar.” I en orolig tid ska känslan av att lyssna på Klaudy kännas som en trygg famn. Nu spenderar Klaudy större delen av sin tid i studion där han jobbar på nytt material.

 

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Om KLAUDY. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk.se

Bokningar
Emil Rossling
emil.rossling@allthingslive.se

KLAUDY

KLAUDY

Booking Form All Things Live

Boka KLAUDY

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2