Skip to content
Kiddo
Kiddo

Musik

Inga evenemang

Hon ser ut som en rockstjärna, har en hjärttatuering under ögat och en unik, rå och udda röst. Men stjärnskottet KIDDO är så mycket mer än så – hon är en sångare, låtskrivare, musiker, producent, kompositör, art director, regissör, grafisk nörd eller sammanfattningsvis: ett otämjat konstverk som förtrollar allt ifrån lyssnare och tittare till kollegor, fans och kritiker.

-Jag definierar inte popmusik som en genre. Det är platsen där allt smälter samman – rätt melodi med tankar och känslor om ett ämne eller ett ögonblick. Allt kommer till liv, säger KIDDO.

Det är svårt att undgå KIDDO och hennes attraktionskraft nuförtiden. Förutom låten “All We Got” med Robin Shultz som toppat de europeiska radiolistorna med nära 200 miljoner streams på Spotify, har hon även haft framgång med egna singlar, blivit utsedd till framtidens artist av P3 och valdes av producenten Max Martin att vara en del av Spotifys “Equalizer Project” för unga kvinnliga musikskapande talanger.

Kiddo

Kiddo

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Kiddo. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
www.mynewsdesk.com/se/allthingslivesweden

Bokningar
Christian Määttä
christian.maatta@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Kiddo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2