Keyyo

Komiker

Talare

Kristina (Keyyo) är en stor humorist och imitatör med rötter i ryssland.

Hon vänder sig främst till en ungdomlig publik och är en av de mest lovade kvinnliga komiska talangerna idag. Kristina är en väldigt driven kvinna och en inspiratör för många.

Under 2020 såg Keyyo som programledare i programmet 18 kvm på SVT. Kristina även äntligen uppfylla en av hennes största drömmar och släppa kokboken ”Mitt livs buffé”.

2019 sändes succén ”Keyyo med Rheborg i Ryssland” på SVT Play, där Kristina åkte tillbaka till sin födelsestad Omsk i Sibirien och tog med sig sin idol, Johan Rheborg, på resan.

Andra program Kristina har varit programledare för är: Talang med Pär Lernström, Barncancergalan med Carina Berg, ”Keyyo o co” och ”Ombytta roller med Keyyo” på SVT, samt så har hon lett uppvärmningen av Melodifestivalen tillsammans med David Sundin.

Under våren och hösten 2018 var Kristina ute på Sverigeturné med soloshowen ”Ryssen kommer”, regisserad av Anna Vnuk.

Sedan 2017 har Kristina podden ”Frågar åt en kompis” tillsammans med Hampus Hedström, och hon är även en van radiopratare i program som Morgonpasset i P3 och Mix Megapol. År 2021 fick hon dessutom den stora äran att vara sommarpratare i P1.

Just nu är Kristina aktuell i Viaplayserien “Svenska powerkvinnor” och som programledare i SVTs storsatsning “Är du helt hundra?”.

Booking Form All Things Live

Boka Keyyo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2