Skip to content
Julia Lov
Julia Lov

Musik

Inga evenemang

Om Julia Lov 

När Julia Lov och Kid Eriksson (Tjuvjakt) fann varandra i studion uppstod magi. Tillsammans har de hittat ett musikaliskt uttryck som både är tidlöst och helt i tiden. Soundet de har mejslat fram på EP:n ”Stora drömmar säger aldrig goodbye” för tankarna till svensk ikonisk popmusik som den Veronica Maggio och Oskar Linnros skapade ihop, eller varför inte tidiga Mauro Scocco. Kids produktioner tar med Julias röst ut i ett landskap av organiska instrument och arrangemang, och med sitt skapande sällar de sig till skaran av förnyare av den svenska pop-genren. 

Som den dagdrömmare hon är, lever Julia Lov stora delar av sitt liv genom eskapismens lins. Med sin sköra och självklara röst beskriver hon sina innersta drömmar och i de detaljrika texterna skönjs inte sällan en viss desperation och självkritik. Julia vill skapa musik som tilltalar likasinnade; hopplösa romantiker som snarare lever i framtiden än i nuet. 

23-åriga Julia Lov från Stockholm har blivit något av en förebild för unga människor som kämpar med att våga vara sig själva. Hon brinner för jämställdhet och acceptans, allas rätt att tillåtas bejaka sin identitet utan att delas in i fack. 

Julia Lov

Julia Lov

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Julia Lov. Köp biljetter direkt hos officiella biljettombud via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
Martin Rosell
martin.rosell@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Julia Lov

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2