Skip to content
Julia Lov
Julia Lov

Inga evenemang

Julia Lov har sin uppväxt söder om söder i Stockholm. Förutom en djup och lång musikalisk bakgrund där Ted Gärdestad, Elvis Presley, Justin Bieber och Petra Marklund varit förebilder, har hon även spelat innebandy på elitnivå.

Med debutsingeln, -För Bra För Att Vara Sant-, fick vi ett första smakprov på en av många låtar som skapats ur fragment från Julias egna upplevelser – ett ständigt sökande efter musikalisk inspiration där amerikansk produktion och melodikänsla ständigt återfinns.

Under 2021 kommer flertalet singlar lägga grunden till debutalbumet som är under inspelning. Senaste singeln -Säg Som Det Är- är såväl utlämnande som en uppgörelse med dysfunktionell relation, att det är ok att vara sårbar och tappa sig själv då och då. Något hon hoppas kunna inspirera sina lyssnare med.

Julia Lov

Julia Lov

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Julia Lov. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Pressbilder
Mynewsdesk

Bokningar
My Bergman
my.bergman@allthingslive.se

Booking Form All Things Live

Boka Julia Lov

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi så snart som möjligt. Vi kan även kan hjälpa dig hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall.

1/2